dimarts, 25 de març del 2008

PER GENT AIXÍ TANQUEN ESTADIS

Sempre s'ha dit que el fanatisme de l'esport incita a la violència dels seguidors, que quan veiem un partit de futbol ens deixem anar i expresem l'odi que sentim a l'equip rival. Però aquest odi al rival, hauria simplement de transformar-se amb ànims cap al teu equip i deixar de banda les diferències que poden haver-hi vas a disfrutar d'un espectacle com és el futbol, un esport però que ja ha donat moltes decepcions a nivell de Fairplay entre aficions.
Aquest vídeo expresa clarament el que intento explicar, ha succeït aquest cap de setmana durant el partit Sevilla-Atlético de Madrid, on aficionats del Sevilla claven una brutal pallissa a un seguidor del Atlético de Madrid, les imatges parlen per sí soles.



Un cop vist això, dic qui es vulgui pagar millor que es quedi a casa, qui vulgui veure futbol que vagi a l'estadi.

5 comentaris:

Manelus ha dit...

Has llegit el comments? També diuen que el paio va caure i que no el van pas picar. Hi ha multiples versions. Per mi només una: La massa de gent+futbol=irracionalitat.

Anònim ha dit...

per gent així TANQUEN estadis.quim

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

bon comencament

Anònim ha dit...

fguv clkvx you porn hedzuq a tv p upp