dissabte, 8 de març del 2008

FINAL ALTERNATIU: "SOY LEYENDA"

Ahir circulan pel youtube vaig trobar un final alternatiu de "Soy Leyenda", una película de ciència ficció protagonitzada per Will Smith i que personalment em va agradar força.
Els qui hagiu vist la película ja direu la ostra opinió sobre quin és el final que més us agrada, personalment aquest nou final s'acosta més el llibre escrit per Richard Matheson on apareix més el sentiment d'amor i això sempre és positiu.

4 comentaris:

odschpo ha dit...

Jo hem quedo amb el final alternatiu. El final de la peli es una mica massa americanada heroica per mi. Durant la peli es va insinuant que els Darkseekers tenen sentiments i pensen com humans encara i llavors akell final de la granda k hi pinta? Pero aixo es el k ven als states suposo.

Francesc ha dit...

Estic d'acord amb tu, suposo k ven més la mort i l'heroïsme del protagonista, si té de ser sincer jo tmb tiro per el final alternatiu, pro el final original tampoc em desagrada.

Francesc Puigcarbó ha dit...

De fet es un remake a la que va protagonitzar Charlton Heston, fa una munió d'anys.En aquella primera versió Heston moria al final, i la gent que trovaba a les muntanyes de Frisco, es salvava.

Anònim ha dit...

Vaig aprendre molt