dimarts, 25 de març del 2008

PER GENT AIXÍ TANQUEN ESTADIS

Sempre s'ha dit que el fanatisme de l'esport incita a la violència dels seguidors, que quan veiem un partit de futbol ens deixem anar i expresem l'odi que sentim a l'equip rival. Però aquest odi al rival, hauria simplement de transformar-se amb ànims cap al teu equip i deixar de banda les diferències que poden haver-hi vas a disfrutar d'un espectacle com és el futbol, un esport però que ja ha donat moltes decepcions a nivell de Fairplay entre aficions.
Aquest vídeo expresa clarament el que intento explicar, ha succeït aquest cap de setmana durant el partit Sevilla-Atlético de Madrid, on aficionats del Sevilla claven una brutal pallissa a un seguidor del Atlético de Madrid, les imatges parlen per sí soles.



Un cop vist això, dic qui es vulgui pagar millor que es quedi a casa, qui vulgui veure futbol que vagi a l'estadi.

dimecres, 19 de març del 2008

PLATS TURÍSTICS: "EL TAJINE"

Ja que ens falta un parell de setmanes per anar a Tuníssia pel viatge de final de curs, faig aquest post per informar d'un dels plats típics de la zona que és el Tajine, podríem afegir altres plats típics de la zona com el Cous-Cous o el Brik, però he triat aquest per un motiu ben especial.
El motiu és que el pare de'n David Sadiki, un amic que ens vem conèixer fent el modul de Restauració a Girona, va sortir al programa Cuines de Tv3 fa aproximadament 3 anys i fent precisament el Tajine. El restaurant on treballen es situa a Palafrugell i s'anomena "Restaurant Xadó", així doncs espero que us agradi i deixo informació del restaurant per si algú està interessat en provar la millor cuina àrab i empordanesa al mateix restaurant.

divendres, 14 de març del 2008

SARDANES DE HOLLYWOOD???

Sona bé oi???

Sardanes Indiana Jones




Sardanes Superman

dissabte, 8 de març del 2008

ELS 50 BLOCS MÉS INFLUENTS SEGONS WIKIO

Wikio segueix fen números, ha classificat els 50 blocs més influents del món, quan a principis d'any ja havia classificat els 20 blogs més influents. En aquest última estadística apareixen més blocs espanyols com el de Enrique Dans.

50 blocs més influents

FINAL ALTERNATIU: "SOY LEYENDA"

Ahir circulan pel youtube vaig trobar un final alternatiu de "Soy Leyenda", una película de ciència ficció protagonitzada per Will Smith i que personalment em va agradar força.
Els qui hagiu vist la película ja direu la ostra opinió sobre quin és el final que més us agrada, personalment aquest nou final s'acosta més el llibre escrit per Richard Matheson on apareix més el sentiment d'amor i això sempre és positiu.

divendres, 7 de març del 2008

PER QUÈ MAI SAPS QUAN...

Deixo el millor anunci de Cannes del 2005, es nota la diferència d'estil entre una marca com AXE i LYNX.Personalment triunfa millor aquest estil i aquesta frase...per què mai saps quan...



dilluns, 3 de març del 2008

SIMPLEMENT IMPRESSIONANT

Simplement impressionant....

diumenge, 2 de març del 2008

GIROSFERA: MOTORS EN MARXA


El primer sopar Girosfèric va ser un èxit...
Eren pràcticament les 9 de la nit quan anàvem en David Casellas i un servidor directes cap al Cafè Rex per la primera trobada/reunió de la Girosfera. Vem arribar al restaurant, la taula ja estava parada, amb més d'una cervesa començada, algunes cares conegudes gràcies pel twitter i blocs que ja havia visitat amb anterioritat, els nervis eren evidents ja que consistia en una reunió d'un grup de persones "desconegudes personalment" amb una mateixa idea i objectiu, la creació de la Girosfera.

La primera part del sopar va consistir en presentar-se, en aquesta part del sopar vaig comprobar que estava reunit amb un grup important de persones, i després es van explicar les idees que cadascú tenia sobre la Girosfera, en què consistia? com la definiríem? quins blocs agruparia? què volem aconseguir? preguntes bàsiques que calia fer-se perquè la Girosfera comences a rodar.

Vem començar el sopar i hi havia gana, però tothom seguia parlant sobre tot el món 2.0, bromes sobre el twitter amb mòbil, blocs molt visitats i poc comentats, propostes de compra de Mac's, etc...

L'Arribada de dos personatges clau per la Girosfera, José Donaire i Marc Vidal, va animar encara més el sopar, vaig tindre la sort de seure al costat del creador de la Catosfera i davant d'en Carles Puigdemont, conversar amb ells va ser tota una experiència, sobre les eleccions, catosfera, economia, blocs, twitter, etc... una mica dels problemes del nostre país i del món 2.0.

Acabats de sopar vaig conversar amb en Donaire sobre el TFC (treball final de carrera), de pas el vaig felicitar per el seu retorn de diputat i donar les gràcies per fer-me conèixer aquest món 2.0.

Per acabar vem ser pocs els que ens vem animar a fer una copa, Camil Ros, Jesus Badenes, Francesc Grau, David Casellas i jo mateix vem anar a Platea i vem acabar allà de concretar noves idees. Va ser aquell pressís moment on vaig veure clar el meu TFC, gràcies a Jesus Badenes que em va orientar amb el seu propi treball, i em va explicar que podia fer el mateix però traspassar-ho en versió turística.

Com deia al principi el primer sopar Girosfèric va ser un èxit...

Girosfèrics al sopar: